Pasca a la Ruxy fara aluat

de RuxyRux in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 5791 vizualizari

 

O puteti servi oricand pe post de prajitura cu branza...e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua (se incepe cu albusurile) care se bat spuma,  
  • apoi175 gr zahar( sau 7 linguri), iar cei ce doresc mai dulce pun 8)
  • galbenusurile
  • 7 linguri de branza de vaci
  • 5 linguri de iaurt
  • 7 linguri faina cu varf
  • un sfert de lingurita praf copt
  • arome,
  • vanilie eu am pus 3 pliculete
  • si coaja de la o lamaie rasa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca a la Ruxy fara aluat:

Totul se pune la mixer in ordinea scrisa si se mixeaza foarte foarte bine...intre timp se incinge cuptorul la 180 grade... se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina...se toarna compozitia si se da la cuptor 45 min, e o bunatate...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca a la Ruxy fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

16.12.2010, 07:57

giuliana 1

16.12.2010, 08:51

MotanLaOale 1

16.12.2010, 11:09

simplu de facut......si buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de ciocolata