Pasca a la Ruxy fara aluat

de RuxyRux in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 5969 vizualizari

 

O puteti servi oricand pe post de prajitura cu branza...e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua (se incepe cu albusurile) care se bat spuma,  
  • apoi175 gr zahar( sau 7 linguri), iar cei ce doresc mai dulce pun 8)
  • galbenusurile
  • 7 linguri de branza de vaci
  • 5 linguri de iaurt
  • 7 linguri faina cu varf
  • un sfert de lingurita praf copt
  • arome,
  • vanilie eu am pus 3 pliculete
  • si coaja de la o lamaie rasa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca a la Ruxy fara aluat:

Totul se pune la mixer in ordinea scrisa si se mixeaza foarte foarte bine...intre timp se incinge cuptorul la 180 grade... se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina...se toarna compozitia si se da la cuptor 45 min, e o bunatate...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca a la Ruxy fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

16.12.2010, 07:57

giuliana 1

16.12.2010, 08:51

MotanLaOale 1

16.12.2010, 11:09

simplu de facut......si buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turta dulce