Pasca cu aluat fraged

de Rocsi in Dulciuri, 15 Apr 2010 | 21124 vizualizari

COMENTARII (6)

ionix 1

16.04.2010, 08:23

nu stiam ca poti face pasca pana la Inaltare....

nadina73 1

16.04.2010, 10:33

foarte buna 5 furculite am pormis ca azi numai 5 dau si ma tin de promisiuni

Rocsi 1

16.04.2010, 11:10

da ionela pana la Inaltare se face si oua rosii si pasca...multumesc de furculite

ionix 1

16.04.2010, 17:19

aham... mersi pt info misto pasca

nadina73 1

16.04.2010, 18:02

asa e rocsi ,dar pasca poti sa o faci si tot anu ,chair era o discutie la biserica dupa slujba si vb fetete de acolo si l-au intrebat pe preot si a zis ca pasca se face tot anu........obiceiuri si obiceiuri,oricum e super buna felicitari

Rocsi 1

16.04.2010, 20:51

nu ai pentru ce ionela....da nadina faci sin in restul anului prajituri cu branza dar nu zici ca e pasca zici ca e prajitura...eu asa stiu ca se face de la paste pana la Inaltare...na acu fiecare face cum crede de cuviinta...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune