Pasca cu branza 2

de Catalinaflorea in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 2301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce
  • 100 g zahar
  • 200 g stafide inmuiate
  • coaja de portocala si lamaie
  • esenta de rom
  • 5 galbenusuri
  • 5 linguri de gris
  • 1 lingura de faina daca branza este prea lichida
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri de zahar
  • 10-15 linguri faina
  • jumatate praf de copt
  • coaja de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza 2:

Se amesteca branza cu zahar,apoi se adauga galbenusurile,coaja de la fructe,grisul si esenta de rom.Se pregateste baza amestecand laptele cu zahar pana se topeste,apoi se pune uleiul coaja,si faina amestecata cu praful de copt.Trebuie sa fie o smantana groasa (sa curga incet)Se pune baza in tava apoi se adauga branza si se da la cuptorul incins la 180 pentru 45 minute-o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza 2" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si caramel