pasca cu branza de vaci

de iri_iri in Dulciuri, 13 Apr 2012 | 2323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat avem nevoie de:
  • 1 kg de faina,
  • 300 g zahar,
  • 1 1/2 lapte,
  • 3 linguri de osanza,
  • 6 oua+1 ou de uns deasupra,
  • 50 g drojdie,
  • 200 g margarina delma,
  • 2 linguri ulei,
  • zahar vanilat,
  • coaja rasa de lamaie si portocala,
  • o lingurita sare,
  • unt pentru uns tava
  • stafide.
  • pentru compozitia de branza avem nevoie de:
  • 400g branza,
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • stafide,
  • esenta de rom,
  • 2 linguri de faina
  • mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pasca cu branza de vaci:

Pentru inceput facem un aluat destul de elastic din ingrendientele scrise .


Apoi amestecam branza cu ouale, zaharul, stafidele, esenta de rom si faina.


Aluatul il impartim in mai multe bucati in functie de cate pascute vrem sa facem, apoi intindem fiecare bucata cu sucitorul si o asezam in forma unsa cu unt, astfel incat sa ramana capetele de aluat libere si adaugam branza si acoperim capetele de aluat peste branza.


Se unge cu ou si se orneaza cu stafide si optional se adauga deasupra mac. Se da tava la cuptor pana se coace pasca si sescoate si se serveste cu un ou in ziua de Paste aproape de cei dragi.

 

TIPS-URI

1

se foloseste foarte multa dragoste pentru a gati

Daca ti-a placut reteta noastra "pasca cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

14.04.2012, 00:26

frumoasa

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:07

iri_iri 1

14.04.2012, 14:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos