Inghetata de banane cu caramel

de nadina73 in Dulciuri, 13 Iul 2010 | 3482 vizualizari

 

e grozava

 

INGREDIENTE

  • 400 g banane
  • 150 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • 1 lingura suc lamaie
  • caramel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane cu caramel:

Se zdrobesc bine bananele cu badidora apoi se pun laptele si frisca se amesteca bine dupa care zaharul si sucul de lamaie


Se pun toate in masina de inghetata si se lasa 20-25 minute cand e gata


Se pun in cornete de ingetata iar desupra caramel


E grozava,insa pitici nu au avut rabdare sa se congeleze foarte bine ..................

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane cu caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

18.07.2010, 01:57

mariaana chiar nebunie a fost

nadina73 1

18.07.2010, 01:57

mariana mai ales ca aveam si 4 pitici prin preajma ,nu biruiam sa le pun lor......................nu zic am mai "lins " si eu putin

nadina73 1

18.07.2010, 01:58

va za zic razi mena,razi da hai si papa si tu pana ajungi tu la mine expira

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni si piersici