Pasca cu branza dulce si visine

de laura_n in Prajituri, 6 Mai 2013 | 3456 vizualizari

 

Am incercat o varianta de pasca dulce acrisoara. MI-a placut mult gustul si cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 150 gr zahar brut
  • 3 oua
  • 50 gr unt topit
  • 1 +1/2 cana lapte dulce
  • 1pliculet praf copt
  • 200 gr visine congelate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si visine:

Am cernut faina intr-un castron si am adaugat praful de copt si jumatate din cantitatea de zahar. Am amestecat un pic cu o lingura.


Ouale le-am batut cu restul de zahar. Am adaugat branza de vaci faramitata peste oua si am amestecat.


Am adaugat untul topit peste faina, apoi compozitia de oua cu branza si am amestecat bine sa se incorporeze toate ingredientele. Am adaugat o cana si jumatate de lapte dulce si am abtinut o compozitie ca o smantana groasa.


Am tapetat o forma de copt cu unt si faina si am turnat compozitia. Deasupra am adaugat visinele.


Am dat la cuptor, la foc mediu, cam 60 minute. Dupa ce s-a rumenit frumos, am scos din cuptor si am lasat la racit!


Am taiat dupa ce s-a racit de tot.

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 25 lei.

2

se poate suplimenta cantitatea de zahar, eu prefer mai acrisoara.

3

visinele nu le-am dezghetat de tot.

4

se poate pudra cu zahar dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

laura_n 1

08.05.2013, 17:11

Dya, si eu abia astept

sebirizescu 1

09.05.2013, 14:05

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:36

ce deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat (Reteta Video)