Pasca cu branza proaspata de vaci

de Valyvalentyna in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 801 vizualizari

 

Fac aceasta reteta de pasca pe care o stiu de la mama mea pe care o ador. este ffff buna.!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci,
  • 6 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • jumatate esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la 1 lamaie si de la 1 portocala,
  • 250-300 gr zahar,
  • 4 linguri de gris,
  • 3 linguri smantina,
  • 100 gr stafide,
  • 2 linguri unt{ margarina,} la temperatura camerei
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 1 pliculet praf de copt{15 g}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza proaspata de vaci:

Se separa albusul de galbenus se freaca galbenusurile bine cu zaharul adaugam margarina se amesteca cu branza pina se omogenizeaza Apoi punem praful de copt stins in zeama de lamaie, punem smantina le amestecam bine, batem albusurile separat punem lamaia rasa si portocala, esentele, zaharul vanilat si stafidele si omogenizam bine pina optinem o compozitie consistenta.


Ungem tava cu ulei tapetam cu faina si gris apoi turnam compozitia o ornam cu ce doriti si bagam la cuptor 175 de grade pt 35 min.

 

TIPS-URI

1

O puteti orna dupa ce o lasati la cuptor 10 min sa prinda o crusta{coaja} sa nu se lase in compozitie rahatul,stafidele etc [ornatul}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza proaspata de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

20.04.2014, 15:12

Foarte buna! Paste fericit!

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 15:45

Multumesc Rocsi. Paste fericit!!

Bunica 1

20.04.2014, 21:08

Sunt sigura ca ti-a iesit o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu smantana si blat de pandispan