Pasca cu smintina si brinza

de deea2686 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 2463 vizualizari

 

Reteta este incercata de pe site de la Patricia.Poze cu sectunea nu am ca am facut-o pentru iarba verde si nu am apucat sa mai fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza vaci (scursa bine)
  • 6 oua
  • 400 gr smintina
  • 200 g unt
  • 2oo g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smintina si brinza:

Punem ouale intr-un castron incapator, adaugam zaharul si esenta de vanilie si batem bine totul cu un tel.

Adugam apoi branza si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine.

Punem apoi faina, putin cate putin si grisul.

Amestecam bine, adaugam si smintina.

Punem compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si o dam la cuptor la 180 grade pentru 50-60 minute.

Lasam pasca sa se raceasca.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Eu zahar am pus 300 de g ca nu era asa dulce zaharul meu (fiecare i-l pune dupa gust)

2

(optional) stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smintina si brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 15:26

Rocsi 1

15.04.2015, 20:29

Este buna!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:49

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa