Pasca cu smintina si brinza

de deea2686 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 1682 vizualizari

 

Reteta este incercata de pe site de la Patricia.Poze cu sectunea nu am ca am facut-o pentru iarba verde si nu am apucat sa mai fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza vaci (scursa bine)
  • 6 oua
  • 400 gr smintina
  • 200 g unt
  • 2oo g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smintina si brinza:

Punem ouale intr-un castron incapator, adaugam zaharul si esenta de vanilie si batem bine totul cu un tel.


Adugam apoi branza si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine.



Punem apoi faina, putin cate putin si grisul.



Amestecam bine, adaugam si smintina.



Punem compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si o dam la cuptor la 180 grade pentru 50-60 minute.



Lasam pasca sa se raceasca.



Pofta buna !

TIPS-URI

1

Eu zahar am pus 300 de g ca nu era asa dulce zaharul meu (fiecare i-l pune dupa gust)

2

(optional) stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smintina si brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 15:26

Rocsi 1

15.04.2015, 20:29

Este buna!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

pe 06.08 la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu telemea coapte pe plita