Pasca cu smintina si brinza

de deea2686 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 657 vizualizari

 

Reteta este incercata de pe site de la Patricia.Poze cu sectunea nu am ca am facut-o pentru iarba verde si nu am apucat sa mai fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza vaci (scursa bine)
  • 6 oua
  • 400 gr smintina
  • 200 g unt
  • 2oo g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smintina si brinza:

Punem ouale intr-un castron incapator, adaugam zaharul si esenta de vanilie si batem bine totul cu un tel.


Adugam apoi branza si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine.



Punem apoi faina, putin cate putin si grisul.



Amestecam bine, adaugam si smintina.



Punem compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si o dam la cuptor la 180 grade pentru 50-60 minute.



Lasam pasca sa se raceasca.



Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Eu zahar am pus 300 de g ca nu era asa dulce zaharul meu (fiecare i-l pune dupa gust)

2

(optional) stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smintina si brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 15:26

Rocsi 1

15.04.2015, 20:29

Este buna!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine