Pasca cu smintina si brinza

de deea2686 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 2477 vizualizari

 

Reteta este incercata de pe site de la Patricia.Poze cu sectunea nu am ca am facut-o pentru iarba verde si nu am apucat sa mai fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza vaci (scursa bine)
  • 6 oua
  • 400 gr smintina
  • 200 g unt
  • 2oo g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smintina si brinza:

Punem ouale intr-un castron incapator, adaugam zaharul si esenta de vanilie si batem bine totul cu un tel.

Adugam apoi branza si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine.

Punem apoi faina, putin cate putin si grisul.

Amestecam bine, adaugam si smintina.

Punem compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si o dam la cuptor la 180 grade pentru 50-60 minute.

Lasam pasca sa se raceasca.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Eu zahar am pus 300 de g ca nu era asa dulce zaharul meu (fiecare i-l pune dupa gust)

2

(optional) stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smintina si brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe