Rulada cu crema de lichior de oua

de katty in Dulciuri, 29 Dec 2016 | 483 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori
 
 

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura ulei
  • 5 linguri faina

Crema:

  • 300 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata alba
  • 4-5 linguri lichior de oua ( Reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/lichior-de-oua-80394.html
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lichior de oua:

Punem frisca si cioolata rupta bucatele intr-un castron. Asezam castronul cu fundul pe o craticioara in care am pus putina apa si o punem la foc. Amestecam pana ciocolata se topeste si frisca se infierbanta. Dam jos si lasam amestecul sa se raceasca bine, mai intai la temperatura camerei, apoi la frigider.

Pregatim rulada. Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc. Adaugam uleiul, apoi faina cernuta. omogenizam usor compozitia si o punem intr-o tava, pe hartie de copt. Coacem blatul de rulada, pana se aureste usor. Scoatem blatul si il rulam pe lungime, cu tot cu hartie. Lasam rulada sa se raceasca.

Dupa ce crema s-a racit o mixam pana se intareste. Cand este aproape gata adaugam lichiorul si o mixam in continuare pana se intareste. Derulam rulada, scoatem hartia si o ungem cu 3/4 din crema, restul pastrand pentru ornat. Asezam rulada pe un platou si o ornam cu crema pastrata. Dam rulada la rece pana in momentul servirii, cand o portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

29.12.2016, 20:55

imi placeeeee

miki_a 1

30.12.2016, 13:32

Frumoase deserturi mai pregătești, Katty! Bravo și succes!

katty 1

30.12.2016, 14:14

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ganache de cappuccino