Pasca fara aluat

de mirela0911 in Prajituri, 13 Mai 2012 | 6973 vizualizari

 

By Laura Sava. Eu am injumatatit cantitatile.

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg rase faina
  • 1 varf cutit sare
  • 2 lg gris
  • 80g unt topit
  • 1 lgt. praf de copt
  • 80g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Branza se mixeaza bine cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt si sarea, apoi grisul si stafidele. Albusurile se incorporeaza in amestecul de branza, amestecand usor in doua transe.


Intr-o tava cu diametrul de 26 cm si tapetata cu hartie de copt si putin gris se toarna compozitia. Se da la cuptor la foc mediu pentru cca 70 minute. Dupa ce s-a copt (testul cu scobitoarea) se scoate si se lasa la racit in forma. Se transfera pe un platou si se poate pudra cu zahar. Este delicioasa, a avut mare succes!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:12

Buna tare pasca!!

iri_iri 1

15.05.2012, 10:24

buna si gustoasa...mai ai???????????

mirela0911 1

16.05.2012, 14:30

A fost tare buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat