Pasca fara aluat

de Steffy in Prajituri, 9 Iun 2013 | 18967 vizualizari

 

Multumesc Jamila Cuisine pentru aceasta reteta delicioasa.
Toata familia a fost incantata de Paste, de gustul desavarsit al acestui dulce cu branza.
Pentru reteta video accesati:
http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-reteta-video-43965.html

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce, grasa, de vaca
  • 6 oua mari de tara
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • zahar farin pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si pliculetele de zahar vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.

Amestecam bine, adaugam smantana si la sfarsit, stafidele. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si ii facem o cruce din zaharul farin, cu ajutorul unui sablon. E delicioasa!

TIPS-URI

1

Dati stafidele prin faina inainte de a le pune in compozitie pentru a nu se lasa pe fundul tavii, cum am patit eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

10.06.2013, 08:34

Sim0na 1

10.06.2013, 15:13

buna pasca!

Rocsi 1

10.06.2013, 22:22

Imi place foarte mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza,crema de smantana si nuca