Pasca fara aluat pentru copii

de Steffy in Mancare copii, 10 Apr 2015 | 11608 vizualizari

 

Pentru fetita mea de un anisor, am experimentat o pasca altfel, cu branza calcica si miere. A iesit delicioasa si mititica a gustat-o, nu a refuzat-o ca pe alte gustari. :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g branza calcica (facuta din lapte de vaca si sucul de lamaie)
  • 3 oua mari de tara
  • 200 g smantana Napolact, 15% grasime
  • 100 g unt Raraul, 82% grasime
  • 6 lingurite cu varf de miere
  • 4 linguri cu varf faina Boromir tip 000
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat pentru copii:

Punem ouale intr-un castron, adaugam mierea si mixam bine.

Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.

Amestecam bine, adaugam smantana si jumatate din stafide. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, iar deasupra punem restul de stafide. Introducem la cuptor, la foc mic, pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si o pastram la frigider.

E delicioasa atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari!

Sa aveti succes cu ea la pitici!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.04.2015, 21:19

E buna si pentru noi, cei mai mari

Carmen_g 1

11.04.2015, 21:52

Corinuta 1

13.04.2015, 11:22

Tare buna este!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de stelute- de la 1,5 ani