Pasca fara aluat ~reteta 200~

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 6837 vizualizari

 

V-o recomand din suflet pt sarbatori! Este delicioasa si se face mai rapid decat cea cu aluat de cozonac!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce,
  • 100 gr stafide,
  • 2 oua mari,
  • 150 gr zahar,
  • 2 linguri de ulei,
  • 3 linguri faina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • un praf de sare,
  • esenta de vanilie,
  • seminte de in si susan - optional.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat ~reteta 200~:

Intr-un bol am amestecat branza dulce cu zaharul, galbenusurile, uleiul, vanilia si praful de sare. Am folosit o furculita pentru a omogeniza amestecul. Am pus apoi faina, praful de copt, 1 lingura de pesmet si stafidele.


Separat am batut albusurile spuma. Le-am adaugat in compozitia de branza si le-am incorporat cu o spatula fara sa amestec foarte mult.


Am uns o cratita cu unt si am tapetat-o cu hartie de copt. Am pus in ea amestecul pentru pasca, am nivelat, am pus semintele si am bagat la cuptor la foc mic, 30 de minute.


La jumatatea intervalului de coacere, adica dupa 15 min, am scos pasca si am presarat deasupra cealalta lingura de pesmet.


A iesit minunata, crocanta pe margini si deasupra si super cremoasa in interior.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat ~reteta 200~" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Dana_Retetegg 1

10.04.2012, 09:38

multu mult

Bya Ralu 1

02.05.2013, 23:46

Dana_Retetegg 1

09.05.2013, 00:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si jeleu de visine