Pasca fara coca

de Brindusa in Prajituri, 6 Apr 2010 | 42783 vizualizari

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 19:33

ce-mi place, super, nota maxima

susu 1

06.04.2010, 19:40

Super arata, cred ca e delicioasa. Numai cu branzica e yammy

nadina73 1

06.04.2010, 21:14

e super buna ,dar stafidele unde sant?cred ca le-ai mancat nu le-ai pus

Teo 1

06.04.2010, 21:46

Brandusa, cat de darnica ai fost cu branzica! buna '' rau''!

Brindusa 1

06.04.2010, 22:13

ai dreptate nadina, am scris ca ar trebui puse si stafide dar mie nu-mi plac deloc, asa ca in asta n-am pus

Rocsi 1

07.04.2010, 11:28

multa branzica......

Oana 1

07.04.2010, 13:54

La anul fac si eu fara coca Arata asa de bine si imi place mult de tot branzica de vaci

gaby_duceag 1

07.04.2010, 14:12

si mie-mi place,ca doar branza e baza,nu?

madi_marin 1

07.04.2010, 14:46

...5 furculite de la mine si inca una cu care vin si eu sa gust putin.....

ionela2682 1

07.04.2010, 19:24

ce bine arata! delicioasa cred!

Brindusa 1

08.04.2010, 13:35

Ma bucur ca va place! O sa-i spun mamei ca i-ati apreciat pasca. Noua ne place mai mult asa, fara coca, chiar daca are cam multe oua.

Nutelistul 1

10.04.2010, 00:39

La 1 ou pui 2 Albusul de la doua, in acest fel nu mai conteaza ca are multe oua, doar Galbenusurile au Colesterol si grasimi, Albusurile nu, din alea poti manca cate vrei, de legat leaga si Albusurile compozitia, deci do ti data viitoare.
Deci ai pus 8 oua, pui albusul de la 16 si gata,
O intrebare, de ce puneti mereu Gris sau faina in branza ?! Ca la placinta cu branza se leaga f bine si fara Faina sau Gris, e destul de consistenta compozitia dupa ce se raceste.
Eu am facut asa ceva ieri din:
Branza de vaci degresata - 3000 g
ALbus ou 993 g (ajungeau si 500-600)
Zahar - 940 g (trebuia mai putin zahar, a iesit mai dulce un pic)
Asta a fost tot ! A iesit asa de buna, ca bunica a mancat pana s-a superumflat.
Nu am pus Smantana ca e grasa, nu am pus arome, nu am pus Gris sau Faina.

Brindusa 1

10.04.2010, 01:03

@Nutelistul: deci Ai grija de Bunica, k de la o Varsta daca se Superumfla e nasol.

ela 1

10.04.2010, 01:06

ela 1

10.04.2010, 01:08

vreau su eu,dar din asta facuta de tine

Brindusa 1

10.04.2010, 01:12

ela

ela 1

10.04.2010, 01:13

nu de alta,dar nu vreau sa ma superumflu ca bunica

Nutelistul 1

11.04.2010, 00:40

Nu vad ce e de luat la misto ? Care e treaba ? A mancat pana s-a umflat in stomac, ce e asa de nemaintalnit ?!
Chiar azi am fost la targul de produse traditionale ce a avut loc in curtea Muzeul de Istorie de la Universitate si am mancat pana m-am spart Carnati la gratar, branza, apoi foarte multe prajituri.
Iar faptul ca am inlocuit Galbenusurile cu Albusuri ce are ?! Ce de ras la asta ?
Tu zisesei "are cam multe oua dar..", ca si cum ar fi fost o problema, iar eu am spus ca se putea si doar cu Albusuri.

Brindusa 1

11.04.2010, 00:52

@nutelistul: iti multumesc pentru sfaturi, chiar daca unele sunt destul de neinteligibile :"La 1 ou pui 2 Albusul de la doua", "deci do ti data viitoare" . In final am inteles ce ai vrut sa zici. Poate pui si tu o reteta- doua, sa vedem si noi cu ochii nostri bunatatile facute de tine. Si ai grija, ca la targurile astea, produsele nu sunt chiar asa "traditionale" cum ar trebui sa fie.

Nutelistul 1

11.04.2010, 01:32

Tocmai azi am pus o reteta la categoria Dulciuri-Prajituri, cum sunt nou pe aici, nu stiu cum dai de ea si pe unde apare dupa ce eu am scris-o la "Pagina Mea", la retete.

Cu oualele am dorit sa spun ca in loc de un ou intreg, se pun doua Albusuri deci Albusurile de la doua oua ca sa echivaleze cumva cu un ou intreg ca gramaj.

Pasca aia e super, insa eu ma tem de Smantana aia , chiar as fi tentat sa incerc reteta asta, evident ca ai pus Smantana ca sa fie mai cremoasa Pasca, sa nu fie dura, tot de aia ai pus si branza de vaci grasa si nu degresata.
Dar sa stii ca o sa inchid ochii odata...si am sao fac exact asa, doar ca nici eu nu pun Stafide ca nu ma omor dupa ele, pun doar Albusuri fara Galbenusuri, iar...in loc de zahar am sa pun Steviozida, indulcitor natural spre deosebire de Aspartam si altele care-s chimice si cancerigene.
Steviozida e declarata naturala si fara nici un fel de risc, nu are calorii, nu ingrasa, insa sa vad.

elena1988 1

15.02.2011, 19:06

bucatarimcudiana 1

14.04.2012, 15:42

super buna, am trecut la fav

susu 1

29.03.2013, 13:02

Am facut vreo doua feluri de pasca iar anul acesta voi incerca reteta ta, pasca fara aluat e minunata, mananci la branza pana nu mai poti

Panacris 1

01.04.2013, 11:54

Alexandra Burz 1

01.03.2014, 12:58

Super, o sa o incerc cu siguranta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu smantana