Pasca poloneza

de CatalinaAlice in Prajituri, 7 Apr 2014 | 10280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat:
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar pudra
  • 1 ou
  • 100 gr margarina sau unt
  • 2 linguri cacao zahar vanilat
  • 1 pahar lapte un plic praf de copt
  • Pt umplutura
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 1 pahar zahar pudra
  • 80 gr margarina pt creme sau unt zahar vanilat coaja rasa de lamaie si portocale
  • 2 linguri faina
  • 100 gr stafide inmuiate in rom sau coniac
  • Pentru glazura:
  • o tableta ciocolata amaruie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca poloneza:

Freci margarina cu oul si cu zaharul , adaugi faina in care ai amestecat in prealabil cacaoa,praful de copt si laptele.Se obtine un aluat ca de consistenta celui de chec,poate un pic mai consistent.Freci untul cu galbenusurile si cu zaharul. adaugi branza, faina si mirodeniile.La final, adaugi albusurile batute spuma si stafidele.Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina sau hartie de copt.

Pui 3/4 din aluat si dai la cuptor pana se intareste( circa 10 min),adaugi apoi branza si restul de aluat deasupra trebuie sa stea in jur de 40 min.Dupa ce sa racit bine se "orneaza" deasupra cu ciocolata topita si se lasa pe a doua zi

.E foarte buna atunci cand ciocolata se intareste si se formeaza o crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca poloneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

CatalinaAlice 1

08.04.2014, 16:00

nico 72..eu am folosit un pahar normal de suc(ceva mai inaltut,cred ca de 250)

_Alina_ 1

08.04.2014, 16:59

nico_72 1

06.05.2014, 15:19

Multumesc pentru raspuns !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza