Pasta de conopida

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 32295 vizualizari

 

Se serveste ca aperitiv, sau fel principal, pentru micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mijlocie
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde maruntit
  • 1 galbenus
  • Ulei de masline
  • sare, piper alb
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs. Imtre timp facem o maioneza din ou, ulei si zeama de lamaie. Zdrobim conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, verdeata, asezonam, omogenizam totul si salata este gata de servit. Se serveste pe felii de paine . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

02.05.2012, 14:18

arata foarte bine

lia maria 1

12.05.2012, 17:55

gurita_ta2005 multumesc

ancanicoleta91 1

10.06.2014, 14:25

foarte buna eu am incercar dar in loc de patrunjel am pus putin marar ..a iesit senzationala

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval