Pasta de conopida

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 3008 vizualizari

 

E foarte buna, preferata sotului meu :)

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivit de mare
  • 2 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 1 lingura mustar
  • 250 ml ulei
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se fierbe conopida in apa cu sare timp de 10 min. apoi se strecoara si se lasa sa se raceasca.



Intre timp se face o maioneza din galbenusul de ou, mustar si ulei.



Se curata usturoiul si se piseaza.



Conopida se zdrobeste cu furculita si se stoarce de apa, apoi se amesteca cu maioneza, usturoiul, sare si piper dupa gust.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

10.11.2012, 16:33

Super yummy! Imi place super mult conopida

Teo 1

13.11.2012, 22:33

tare gustoasa!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32