Pasta de corcoduse verzi

de Bunica in Bulion, 4 Iun 2009 | 18163 vizualizari

 

Corcodusele verzi sunt foarte bune de si sanatoase pentru acrit ciorbele.

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi care au samburele intarit. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Se aleg corcodusele, se curata de codite, se spala si se pun la fiert .

Dupa ce s-au fiert corcodusele se pun intr-o strecuratoare si se freaca bine cu o lingura de lemn ca sa se delimiteze miezul de samburi si de coaja.Pasta astfel obtinuta se pune in sticle,se capseaza si se pun la sterilizat.

Sterilizarea:

-se pun sticlele intr-o oala

-se pune apa pana se umple oala

-se pune pe foc potrivit timp de 45 minute

Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:29

am mancat si eu pt prima oara anul trecut o ciorbita de fasole acrita cu pasta de corcoduse si mi-a ramas gandul la ea,obunatate, o sa salvez reteta si trebuie neaparat sa o fac

Mitinita 1

12.08.2011, 15:03

de cand caut eu reteta azi merg sa vad daca au mai ramas corcoduse verzi...sarumana ptr reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei iute cu busuioc