Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver

de nilgun in Jamie Oliver, 29 Iun 2013 | 7293 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe bucataras. ro. Am zis ca trebuie incercata, mai ales ca a iesit si fff gustoasa. Va recomand cu incredere. Este delicioasa. Sotul meu a zis ca e bucuros ca incerc retete noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu uscat
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
  • 2-3 frunze de menta
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver:

Intr-o tigaie incinsa am pus 2 linguri de ulei de masline, in care am calit timp de 1 minut usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Peste acestea am pus si dovleceii taiati marunt si am calit aproximativ jumatate de ora, dupa care am mutat totul intr-o farfurie.  

Aici am continuat pasand inca un pic cu furculita pentru a se face mai pasta. Se pune sare si piper dupa gust, se mai completeaza cu 1-2 linguri ulei de masline, zeama de lamaie si frunzele de menta tocate marunt. 

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei