Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver

de nilgun in Jamie Oliver, 29 Iun 2013 | 3343 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe bucataras. ro. Am zis ca trebuie incercata, mai ales ca a iesit si fff gustoasa. Va recomand cu incredere. Este delicioasa. Sotul meu a zis ca e bucuros ca incerc retete noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu uscat
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
  • 2-3 frunze de menta
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver:

Intr-o tigaie incinsa am pus 2 linguri de ulei de masline, in care am calit timp de 1 minut usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Peste acestea am pus si dovleceii taiati marunt si am calit aproximativ jumatate de ora, dupa care am mutat totul intr-o farfurie.


Aici am continuat pasand inca un pic cu furculita pentru a se face mai pasta. Se pune sare si piper dupa gust, se mai completeaza cu 1-2 linguri ulei de masline, zeama de lamaie si frunzele de menta tocate marunt.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nilgun 1

29.06.2013, 10:35

DAp

adry88 1

29.06.2013, 13:01

nilgun 1

29.06.2013, 13:03

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei