Pasta de ficat cu curry indian si verdeata

de rivka in Ficat, 11 Sep 2009 | 2444 vizualizari

 

Un pate de casa din ficat de pui, foarte aromat si gustos daca iubiti mancarea bine condimentata.

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de ficat de pui
  • 3 cepe maricele
  • 3 catei usturoi
  • o conserva mica de pasta de tomate
  • jumatate de cescuta de apa
  • sare
  • coriandru jumatate de lingurita
  • chimen macinat jumatate de lingurita
  • boia de ardei
  • 1 lingurita plina de curry indian
  • jumatate de lingurita de piper
  • putin ulei de masline sau de floarea soarelui
  • 2 lingurite de margarina
  • patrunjel tocat
  • pentru sosul de usturoi
  • 3 catei usturoi zdrobiti'
  • 1 lingura de maioneza
  • jumatate de lingura de pasta de chilli
  • putin iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ficat cu curry indian si verdeata:

Ceapa se toaca marunt la fel si usturoiul, se calesc in cratita impreuna in putin ulei de masline se adauga ficateii spalati si jumatate de cescuta de apa, condimentele(sare,piper,boia,coriandul, chimenul,si o lingurita plina de curry indian) se amesteca si se lasa la foc mic sub capac pana se moaie ficateii.Cand ficateii sunt gata se aduga pasta de tomate, se amesteca si se mai lasa putin sub capac.


Cand ficateii sunt gata se amesteca totul bine(cu o lingura se zdrobesc ficateii) sau la robot, impreuna cu verdeata tocata(patrunjel) si 2 lingurite de margarina.


Se aseaza totul intr-o cutie pentru frigider cu capac si se da la frigider.


Se serveste cu paine sau paine bagheta si eventual daca va place si cu sosul de usturoi.


Este delicioasa.Pasta de ficat se poate pastra 2 zile la frigider acoperita in cutie cu capac.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ficat cu curry indian si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bunica 1

11.09.2009, 21:59

Oana 1

11.09.2009, 23:20

Mmmm, cred ca e super delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu orez si legume la cuptor