Pasta de gogosar cu verdeata

de adela1981 in Conserve, 6 Oct 2012 | 3117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit 3 kg de gogosari,
  • cateva frunze de telina si o legatura de patrunjel verde si putina sare de mare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosar cu verdeata:

Gogosarii i-am spalat si curatat de cotare si seminte. Am dat prin masina de tocat, verdeturile se toaca marunt. Am pus la fiert cca o ora pana ce a scazut zeama. Am adaugat cca o lingura rasa cu sare. Dupa ce aproape au fiert se adauga frunzele de patrunjel si telina tocate marunt si se mai lasa 15-20 min.  Pasta se pune in borcane, se pun capacele.  Asezam borcanele intr-o cratita, umplem cu apa pana la jumatatea borcanelor si lasam pe foc mic o ora, apoi asezam borcanele intre paturi la caldura pana  a2 -a zi, depozitam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosar cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.10.2012, 14:41

Foarte buna la mancarurile ce le vei pregati in iarna!

Lau 1

07.10.2012, 14:50

bun

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hribi uscati si conservati