Pasta de naut

de amalia01 in Mancaruri de post, 23 Mar 2018 | 6118 vizualizari

 


In aceasta perioada de Post care se suprapune cu noul meu program nutritional, am incercat multe retete si combinatii noi. Pe unele le-am luat ca atare, pe altele le-am personalizat putin din diverse motive. Fie pentru ca nu am avut la indemana vreun ingredient, fie pentru ca nu sunt prietena cu el.
  Insa alegerea combinatiilor si a proportiilor corecte a fost principiul de baza dupa care m-am ghidat.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut Sun Food ( pentru ca stiu ca nu contine sare in exces si nici aditivi)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lgt amestec de seminte
  • 2 lgt ulei aromatizat cu ierburi de Provence
  • boia dulce/ iute( dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

 

Scurgi bine nautul din conserva si pastrezi zeama. Pui boabele in vasul pentru blender, adaugi usturoiul taiat felii, semintele si uleiul si blendezi bine. Din cand in cand, adaugi cate putina zeama, pana cand obtii o pasta de consistenta moale, ca un piure. Decorezi cu boia dulce/ picanta si servesi cu crackers sau bruschete de paine din secara alaturi de o salata de frunze verzi.  

 

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.03.2018, 20:48

Si noi facem destul de des! Este foarte buna!

Dulciuri cu Georgiana 1

23.03.2018, 20:49

Imi place mult !

elucubratiiculinare 1

24.03.2018, 07:31

interesant cu ierburi de Provence

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti de post