Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi place combinatia de naut cu ton si avocado si cum nu vroiam sa fac o salata am transformat-o intr-o pasta nu foarte fina, cu gust minunat.
Punem nautul intr-un castron si il zdrobim cu o furculita, astfel incat sa ramana si bucati mai mari.
Adaugam miezul de avocado, putina zeama de lamaie si le zdrobim impreuna cu o furculita.
Adaugam tonul scurs, sare, piper, uleiul de masline si zeama de lamaie daca mai este nevoie.
Omogenizam bine, apoi adaugam boabele de porumb.
Lasam la rece jumatate de ora, apoi o putem servi.
1
putem folosi naut din conserva sau naut pe care il fierbem in prealabil si il lasam sa se raceasca.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult