Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya in Salate, 17 Ian 2019 | 1768 vizualizari

 

Va indemn sa incercati o salata  sanatoasa, consistenta si usor de preparat.
Originea retetei vine de la cazacii din Zaporojie.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie fiarta sau coapta in cuptor
  • 150 g piept de pui, fiert, copt sau prajit
  • 1 cutie fasole rosie scursa de zeama
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 casraveti potriviti, la otet
  • 1 lingura cu varf maioneza
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 20 grame unt
  • cateva fire ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui:

Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator.


Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla.


Adauga fasolea.


Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron.


La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete.


Adauga maioneza, amesteca bine si potriveste salata de sare si piper.


Inainte de a o servi. las-o la rece pentru 20 min.


Orneaza cu ceapa verde.


Pofta buna!




 

TIPS-URI

1

Daca doresti ca salata sa fie mai dietetica, inlocuieste maioneza cu sos de iaurt

2

Daca vrei, poti inlocui maoneza sau sosul de iaurt cu ulei de masline, insa gustul va fi altul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

24.01.2019, 10:01

Interesanta!

Adi 1

25.01.2019, 11:40

Foarte buna!

Bya Ralu 1

28.02.2019, 23:38

asta e pe gustul meu,salvata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole neagra