Pasta de peste

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 7333 vizualizari

 

Este un aperitv care-mi aduce aminte de copilarie....

 

INGREDIENTE

  • 1 peste macrou afumat
  • 1 conserva de peste in ulei(macrou fara oase)
  • 1 pachet de unt
  • sare
  • sucul de la 1/2 de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Pestele afumat il curatam de oase si piele, il rupem bucati si-l punem in robotul de bucatarie. Il maruntim bine de tot, adaugam si pestele din conserva, le maruntim impreuna, adaugam la urma si uleiul din conserva si le mai pasam pe toate. Untul moale de la temperatura camerei, il mixam pina devine spuma, adaugam cite o lingura din compozitia de peste, mixam pina terminam tot pestele. Condimentam dupa gust cu sare si suc de lamaie.Ornati dupa preferinte, eu am folosit feliute de masline kalamata.


Serviti cu paine proaspata de casa sau paine prajita.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

se poate aduga ceapa tocata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lavinia 1

13.06.2013, 13:38

Ce buna e pe paine prajita

Anett 1

13.06.2013, 14:29

hmmm buuuna

Sim0na 1

14.06.2013, 10:26

Foarte buna pasta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pate de peste