Pasta de rosii de casa

de iry-gabriela in Bulion, 7 Aug 2012 | 7242 vizualizari

 

...de ce sa dau bani pe bulion atata timp cat rosiile stau asa frumoase prin gradina???

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de rosii medii si carnoase,
  • sare
  • cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de rosii de casa:

Se spala rosiile si se dau pe razatoare. Compozitia obtinuta se pune la fiert ,se adauga sare si cimbru si se lasa sa fiarba pana scade toata zeama.

Este o pasta ce se poate folosi in consum imediat, cum crede fiecare.

TIPS-URI

1

cimbrul ii da o aroma aparte ce nu o are bulionul din comert

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de rosii de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de rosii aromata