Pasta de ton

de alilianaa in Ton, 5 Iun 2014 | 11651 vizualizari

 

O deliciosenie...am privit-o lung :)) la Ruxy. Azi am incercat sa vad cum e ...in mai putin de 5 minute iese un preparat care ar putea ,,da gata" orice musafir sclifosit :) . Am adus ceva modificari din motive obiective.

 

INGREDIENTE

  • o cutie ton in suc propriu
  • o jumatate de ceapa alba
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • o lingurita unt
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

In paharul mixerului vertical am pus tonul scurs, ceapa tocata marunt, sare, unt si mustar. Am mixat cu nadejde pana ce s-a transformat in pasta. 

Am servit in mare graba ( de pofta!), pe paine  prajita putin in tigaia cu 2-3 picaturi ulei. Am pus de-asupra bucatele de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

alilianaa 1

05.06.2014, 20:47

Cristina, Luana

Rocsi 1

06.06.2014, 11:47

laura_n 1

06.06.2014, 13:24

si acum vrei sa ne uitam si noi lung )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton