Pasta fredda

de deea2686 in Penne, 5 Noi 2014 | 6931 vizualizari

 

Cind vine vremea de facut mincare ma doare capul....intreb:Ce sa-ti fac pe miine la munca sau acasa???Raspuns:nu stiu...fa si tu ceva..:)) Pe miine asta va avea ca stiu ca ii place.
Scuzati modul de prezentare am muncit azi toata ziua si numai chef de ornat nu am.:(

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste penne
  • 15 rosii cherry
  • mozzarelline mici
  • sare
  • busuioc
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta fredda:

Pui apa la clocotit intr-o oala si dupa ce clocoteste pui sare si pastele.Cind sunt fierte le scurgi si le pui intr-un bol.Adaugi apoi rosiile cherry taiate in jumatate,mozzarellinele,busuiocul,uleiul de masline si sare.Amesteci bine si lasi la frigider pina la servire.

Pofta buna!! :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta fredda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

babi5 1

06.11.2014, 09:06

Buneee

anca_rm 1

06.11.2014, 09:17

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu creveti in sos alb si vin