Pasta fresca con zucchini e panna

de Bya Ralu in Spaghete, 5 Ian 2015 | 2003 vizualizari

 

Paste proaspete cu dovlecel si smantana

 

INGREDIENTE

  • Paste proaspete
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel zucchini potrivit
  • unt
  • 1/2 cutie smantana italieneasca(panna)
  • 1-2 catei de usturoi
  • Parmezan ras
  • peperoncino,sare,piper,oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta fresca con zucchini e panna:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt.


Dupa cateva minute se adauga dovlecelul spalat bine si dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.

Se pune putina apa si se lasa la foc mic sa fiarba.


Dupa aproximativ 5-10 minute se adauga smantana si condimentele,se amesteca bine si se pune si usturoiul strivit si zeama de lamaie,se lasa cateva minute dupa care se ia de pe foc.


Intr-o craticioara se pune apa cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele,se lasa 5-6 minute(difera in functie de paste),se gusta,iar cand sunt "al dente",se pun intr-o strecuratoare(dar nu se scurg complet de apa).


Punem pastele peste sos,presaram parmezan ras,amestecam bine si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta fresca con zucchini e panna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

06.01.2015, 17:02

luana

Bya Ralu 1

06.01.2015, 17:02

elucurbratiiculinare

mirela0911 1

08.01.2015, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze