Pastai cu mujdei de usturoi

de Irina in Mancaruri de post, 8 Iul 2011 | 28841 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

08.07.2011, 18:59

simplu si buuuuuun!!!!!!!!!!!!

Ina 1

08.07.2011, 18:59

am facut si eu, aseara

kamy 1

08.07.2011, 18:59

bune si astea si eu am facut azi, cu maioneza

Ina 1

08.07.2011, 19:05

N-am mai facut cu maioneza de cand am luat milioanele la Happy Pap

Ina 1

08.07.2011, 19:06

atatea reprosuri am primit atunci, ca nici reteta n-am mai facut-o ))))

aziz 1

08.07.2011, 19:40

ina esti durere;pastai si dovlecei as manca zilnic

Ina 1

08.07.2011, 20:09

Ina 1

08.07.2011, 20:10

Pai cui ii ceream votul, imi zicea: da' alta reteta mai rasarita n-ai gasit si tu?
De parca eu speram sa castig..... Am zis: hai sa inscriu si eu o reteta..... sa fie la numar Dar a fost cu noroc

madi_marin 1

08.07.2011, 20:43

bune pastaile cu mujdei.....

MotanLaOale 1

08.07.2011, 20:44

buna buna

Lau 1

08.07.2011, 21:24

place

horia 1

08.07.2011, 21:28

ai perfecta dreptate!ce poate fi mai natural si gustos,decat ceea ce recoltezi tu cu mana ta?frumoasa prezentare,delicios preparat.

Rocsi 1

08.07.2011, 21:49

as manca zi de zi..imi plac la nebunie

Dana_Retetegg 1

08.07.2011, 22:05

buuun

marcela1979 1

08.07.2011, 23:55

imi plac de numa

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:12

Sa te lingi pe degetele

pauladaniela 1

15.07.2011, 15:52

si ca idee, eu nu fierb fasolea, ci o adaug alaturi de putin morcov ras (pentru culoare) peste ceapa. din cand in cand pun putina apa si o las sa scada sub capac.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:34

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati umpluti cu legume