Pastai cu muschi de porc

de Bucataras Monica in Porc, 2 Apr 2016 | 2403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • muschi de porc
  • 1 kg pastai
  • un morcov
  • un cartof
  • 2 cepe
  • sare
  • 200 ml suc de rosii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu muschi de porc:

Pasul1; Spalam si portionam carnea,asezam bucatile intr-un vas si lasam la fiert cu un pahar de apa, acoperim cu un capac.

Pasul2;Intre timp curatam legumele (ceapa,morcovul,cartoful),le taiem cubulete si le adaugam peste carne.

Pasul3:Pastaile le spalam,le taiem bucatele mai mari si le adaugam peste legume si carne.

Pasul4; Cand legumele si carnea sunt fierte,adaugam sucul de rosii si potrivim de sare. Se mai lasa cam 10 minute pe foc apoi poate fi servita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu unt, usturoi, pastrama si oua