Fleica cu legume la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 19 Mai 2010 | 6563 vizualizari

 

pranz pt sotul meu iubit

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica proaspata cu sorici
  • un ardei gras
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 cartofi
  • cateva ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica cu legume la cuptor:

Prajim carnea la foc iute, pe toate partile, cate 2 minute pe fiecare parte, in ulei de masline.


Carnea capata o crusta usor maronie.


Intr-o tava termorezistenta punem legumele.


Punem deasupra legumelor, carnea prajita, cu grasimea dedesubt si punem uleiul in care am prajit carnea, apoi bagam tava in cuptorul incins, la foc potrivit.


Dupa cca. 30 min intorcem carnea si amesteci usor legumele sa nu se rupa.


Dupa inca 30 minute, friptura cu garnitura ar trebui sa fie gata. Verifica, bagand varful cutitului in carne.


Facem si o salata verde.


Friptura se serveste alaturi de un pahar de vin ( de preferat sange de taur :D bun pt femei cand il beau barbati : :)):)):)))

TIPS-URI

1

Carnea se prajeste pentru a ramane mustoasa.

2

Nu pune capacul la tigaie, ca nu se face bine carnea si trebuie sa o tii mai mult la prajit si isi pierde din savoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 22:08

baga mare ela ca te prinde dimineata

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 22:09

ms frumos mariana, sa traim cu toti, doar ca nu stiu cat o s-o mai ducem cu ce se intampla in tara asta

Julie 1

20.05.2010, 10:26

Foarte buna cred ca a fost! Nu-ti mai cer ca vad ca m-am trezit tarziu
mi-o luara fetele inainte!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

Placinta creata

de Lau 9

pe 07.04 la 22:49

Spaghete cu creveți aromatizați

pe 07.04 la 22:40

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu cartofi la cuptor