Pastai iuti

de Sabina in Conserve, 7 Sep 2009 | 10420 vizualizari

 

Pastaile acestea inlocuiesc cu succes ardei iuti si putem sa le pregatim dupa cum dorim (mai iuti sau mai putin iuti). Sunt excelente pentru ciorbe si se pastreaza asemenea unor ardei iuti (in camara la loc ferit de umezeala si caldura).

 

INGREDIENTE

  • pastai fideluta (cele fara ate)
  • ardei iuti
  • saramura (1 parte apa/2 parti de otet si sare)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai iuti:

Cantitatile difera in functie de numarul de borcane pe care doriti sa le pregatiti.


Curatam pastaile si taiem bucatele ardeii iuti. In borcane curate punem un strat de ardei iute iar apoi aranjam rand pe rand pastaile alternand culorile. Incercam pe cat posibil sa alegem pastai de aceeasi lungime. La final adaugam din nou un strat de ardei iuti.


Pregatim saramura: punem la fiert apa si otet (1/2 este proportia) si sare. Punem pe foc si amestecam pana se topeste sarea. Adaugam aceasta saramura peste pastai, iar apoi punem punem borcanelor capace. Pastram in camara. Pastaile vor deveni iuti si sunt inlocuiesc cu succes ardeii iuti. Iutelea va depinde de cantitatea de ardei iuti si de iutimea acestora.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai iuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

20.05.2011, 12:00

ArianaBala 1

30.08.2011, 18:05

Doar ce-am cules niste fasole verde din gradina si ma pregateam s-o oparesc si s-o bag la congelator....dar cred ca o sa opresc putina sa fac reteta ta, pt ca tare bine arata

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mere la borcan pentru placinta