Pastai scazute cu usturoi verde si marar

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 25 Iun 2011 | 11746 vizualizari

 

Ieri am cules a doua oara, pe anul asta, fasole din gradina si nu stiam ce sa fac....ma batea gandul sa fac o salata de fasole verde cu maioneza , dar am vazut la andreea mancarica de pastai si mi-a placut tare mult cum a prezentat-o ea, incat azi dimineata pe la 9 era pe foc...tare buna a iesit, ms andreea.

 

INGREDIENTE

  • fasole verde fideluta ( eu am avut un castron, sa zic ca a fost 1 kg, nu am cantarit-o )
  • 1 ceapa
  • usturoi verde ( eu am pus 2 fire, puteti pune unul sau mai multe)
  • 2 -3 linguri bulion de casa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • marar proaspat
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi verde si marar:

Spalam fasolea sub jet de apa rece, dupa care ii rupem capetele si o dam pe jumatate, dupa care o mai spalam intr-o apa. Intre timp punem pe foc o oala cu apa si sare, iar cand apa a inceput sa fiarba punem pastaile si acoperim cu un capac, lasam sa fiarba 15- 20 de minute. Tocam ceapa si usturoiul marunt. Punem intr-o tigaie mai inalta 2 linguri de ulei, peste care vom pune ceapa si usturoiul, lasam sa se caleasca usor, dupa care punem bulionul si putina apa. Cu o paleta scoatem pastaile si le punem peste ceapa si usturoi, apoi acoperim cu apa in care au fiert, punem capacul si lasam sa fiarba impreuna 30-40 de minute la foc potrivit. La sfarsit condimentam si asezonam cu marar tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.07.2011, 22:26

multumesc fetelor

Lau 1

02.07.2011, 23:05

bune

imas 1

24.09.2011, 17:53

BUNA GOSPODINELOR. ACELE PASTAI FINE CONGELATE DIN COMERT IES LA FEL DE BUNE CA CELEVERZI, SAU NU AU NICI UN GUST???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Tocana de linte