Paste alfabet cu carne tocata - Reteta 200

de Bucataras Diana in Paste, 17 Ian 2020 | 803 vizualizari

 

Mai nou, piticul meu vrea paste alfabet, in ciorba, supa, cu diverse combinatii. :) Asa ca m-am conformat si am incropit un fel de paste bolognese alfabet. :)  Rasfatat, cum il stim  ( :P) nu a fost prea incantat de acest fel, dar mie mi-au placut :D.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste alfabet,
  • 400 g carne tocata porc,
  • 2 cepe rosii,
  • cativa catei usturoi (dupa gust),
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • 1 conserva cubulete rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste alfabet cu carne tocata - Reteta 200:

Fierbem pastele in apa cu sare si un pic de ulei conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp tocam ceapa, curatam si pisam usturoiul. Cand sunt fierte pastele, le clatim cu apa rece si le lasam sa se scurga. Intr-o cratita incingem 2-3 linguri ulei si punem ceapa la calit. Cand devine sticloasa adaugam si usturoiul pisat si amestecam continuu.Dupa 2-3 minute ”aruncam” carnea in cratita, amestecam si adaugam cca 200 g apa si lasam sa fiarba. Daca este nevoie mai completam cu apa. Dupa ce a scazut lichdul la consistenta dorita, potrivim gustul de sare si piper si ”aruncam”si pastele peste carne. Amestecam si adaugam rosiile.Lasam sa  mai fiarba cateva minute, amestecand din cand in cand, asezonam cu oregano si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste alfabet cu carne tocata - Reteta 200" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

20.01.2020, 18:36

Felicitari si la cat mai multe retete, Diana!

Ancutsa 1

10.02.2020, 16:00

Felicitări pentru numarul de retete si la mai multe!

mihaelar63 1

28.04.2020, 00:17

Felicitari pentru retete !!!
Si mie imiplac pastele alfabet . Si cele ratuste )

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de porc in sos tomat