Paste aromate

de LUK in Mancaruri de post, 20 Ian 2011 | 1598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste
  • o lingura de ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • o lingura de zahar(sau 2 daca vreti mai dulce)
  • sucul de la o jumatate de portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste aromate:

 Pastele se fierb conform instructiuilor de pe pachet.Se scurg de apa.Intr-o craticioara punem uleiul,pesmetul si zaharul.Amestecam pana se omogenizeaza si se coloreaza pesmetul.Turnam pastele peste,amestecam de -3 ori.Oprim focul si punem sucul de portocala.Sunt bune atat reci cat si calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

21.01.2011, 15:13

Inteleg kamy..mult epersoane au arsuri de la nuca

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Miti...o sa incerc si eu si cu stafide..ca nici struguri nu prea mananca..

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Motane

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA