Paste bio cu nuci si scortisoara

de T I M E A in Paste, 17 Mai 2015 | 2906 vizualizari

 

Ceea ce va prezint eu azi, este o reteta cat se poate de simpla si care imi aduce mereu aminte de copilarie. Si pentru ca am folosit paste bio semi-integrale si fructoza, recomand aceasta mancare sau desert ar putea spune unii, atat pentru diabetici cat si pentru cei care lupta zilnic cu kilogramele in plus. Sunt cu atat mai sanatoase pastele in aceasta combinatie cu cat si nucile contin grasimi sanatoase Omega 3.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt pentru doua portii:
  • 125 gr mini macaroane semi-integrale
  • 2 linguri nuca macinata
  • 2 lingurite fructoza
  • 1 lingurita rasa scortisoara
  • fulgi de migdale
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bio cu nuci si scortisoara:

Ne trebuie doar cateva minute sa pregatim aceasta mancare, deci e si practica nu doar sanatoasa. 

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu putina sare, apoi strecuram pastele si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Punem pastele intr-un vas, adaugam nuca macinata, fructoza si scortisoara si amestecam.

Servim pastele in boluri si presaram deasupra fulgi de migdale.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bio cu nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid