Paste bio cu nuci si scortisoara

de T I M E A in Paste, 17 Mai 2015 | 1444 vizualizari

 

Ceea ce va prezint eu azi, este o reteta cat se poate de simpla si care imi aduce mereu aminte de copilarie. Si pentru ca am folosit paste bio semi-integrale si fructoza, recomand aceasta mancare sau desert ar putea spune unii, atat pentru diabetici cat si pentru cei care lupta zilnic cu kilogramele in plus. Sunt cu atat mai sanatoase pastele in aceasta combinatie cu cat si nucile contin grasimi sanatoase Omega 3.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt pentru doua portii:
  • 125 gr mini macaroane semi-integrale
  • 2 linguri nuca macinata
  • 2 lingurite fructoza
  • 1 lingurita rasa scortisoara
  • fulgi de migdale
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bio cu nuci si scortisoara:

Ne trebuie doar cateva minute sa pregatim aceasta mancare, deci e si practica nu doar sanatoasa.


Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu putina sare, apoi strecuram pastele si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Punem pastele intr-un vas, adaugam nuca macinata, fructoza si scortisoara si amestecam.


Servim pastele in boluri si presaram deasupra fulgi de migdale.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bio cu nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gicuta69 1

18.05.2015, 08:12

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:08

ce interesante

mena29 1

18.05.2015, 18:00

Vreau si eu ca-mi plac mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu scortisoara