Paste CANNELLONI cu gorgonzola

de Bucataras in Cannelloni, 7 Mar 2012 | 2550 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola Igor foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 15 cannelloni:
  • Umplutura:
  • 200 g gorgonzola
  • 300 g ricotta
  • Sare si piper
  • Sos Gorgonzola :
  • 100 g gorgonzola dolce IGOR
  • 20 g unt
  • Aluat pentru pastele cu ou:
  • 300 g faina
  • 3 oua
  • Sare
  • Apa
  • Ulei extravirgin de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste CANNELLONI cu gorgonzola:

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut. Puneti-le intr-un vas cu apa rece cateva secunde.


Pentru umplutura - amestecati gorgonzola impreuna cu ricotta, sare si piper intr-un blender.


Intindeti cate o lingurita din acest amestec pe pastele taiate in patrate si rulati.


Topiti 10g de unt intr-o tigaie si prajiti cannelloni pe fiecare parte timp de 1 minut pana cand devin aurii.


Pentru sosul de gorgonzola: topiti gorgonzola dolce IGOR impreuna cu 10g de unt intr-o cratita la foc mic.


Cand serviti, puneti pe fiecare farfurie doua linguri de gorgonzola topita si adaugati 3 cannelloni umplutute pentru fiecare persoana.


Reteta de PAOLA NAGGI / advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste CANNELLONI cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

09.03.2012, 17:30

Bya Ralu 1

12.09.2012, 14:18

bun de tot!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana