Paste Carbonara

de mihaelam90 in Paste, 10 Sep 2013 | 3914 vizualizari

 

As fi mancat ceva bun, si cum nu am foarte mult timp liber m-am gandit la paste carbonara. Sunt usor de facut si nu necesita un timp mare de preparare.
Sper sa va placa reteta mea. :)

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle (200g)
  • Muschi tiganesc (100g)
  • Cascaval
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita de ulei
  • 1 catel de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Se fierb pastele conform timpului indicat ( 8 min) cu putin ulei ca sa nu se lipeasca si sare.


Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul cu o lingurita de ulei, dupa care se adauga muschiul tiganesc taiat cubulete, iar cand acesta a devenit lucios la culoare se adauga pastele. Intr-un bol am amestecat galbenusul de ou cu smantana, sare si piper si le-am adaugat in tigaie si le-am mai lasat 2-3 minute sa se omogenizeze.


La sfarsit am ras cascaval deasupra si am decorat cu cateva frunze de patrunjel.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cascavalul poate fi amestecat si cu smantana si galbenus inainte ca acestea sa fie puse deasupra pastelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.09.2013, 11:09

Bine ai venit

mihaelam90 1

11.09.2013, 14:46

:* privatelaura

mihaelam90 1

11.09.2013, 14:46

Multu multu rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si ton