Paste carbonara

de Alexandra Burz in Farfalle, 23 Feb 2014 | 5094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr kaizer/ salam
  • 2 linguri smantana 20 % grasime
  • 500 gr paste
  • 3 oua
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:


  1. Fierbeti pastele 8 minute.

  2. Prajiti kaizerul taiat cubulete.

  3. Bateti ouale ca la omleta, adaugati kaizerul prajit, sare si piper.

  4. Strecurati pastele, puneti-le din nou la foc mic si caliti-le in putin ulei.

  5. Adaugati ouale cu kaizerul si amestecati pana ce oul se coace bine.

  6. Opriti focul, adaugati smantana si amestecati.

  7. Serviti-le cu parmezan ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Alexandra Burz 1

24.02.2014, 21:53

Multumesc mult dragii mei bucatarasi va pooop si va imbratisez pe fiecare

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:42

Alexandra Burz 1

25.02.2014, 18:10

Alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara