Paste Carbonara

de JulyCris in Spaghete, 24 Apr 2014 | 4122 vizualizari

 

De Paste am avut musafiri.Pe sora mea impreuna cu sotul ei care este italian. Iar ei au zis sa faca niste paste carbonara.Asa cum se fac in Italia.Nici vorba de smantana,sau sos alb asa cum mananc eu la restaurantele noastre. Asa ca am trecut la treaba.Ca sa nu credeti ca am stat degeaba.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghetti
  • 300 gr kaizer
  • 5 oua+2 galbenusuri
  • sare,piper
  • 20 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem spaghetele 10 miinute. Le scurgem de apa in care au fiert.


Taiem kaizer-ul bucatele mici si-l punem intr-o tava mai mare sa-l prajim putin. Dupa ce s-a prajit, adaugam spaghettele si amestecam. Intr-un castronel batem ouale cu o furculita si le punem peste spaghette, amestecand continuu pana se fac ouale. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata!


Mie mi-au placut

 

TIPS-URI

1

Pozele nu sunt foarte reusite din cauza luminii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Luckycake 1

24.04.2014, 21:29

niciodata nu le refuz

raluca93 1

27.05.2014, 19:07

le adoor .. as manca toata ziua

robert_badica 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara