Paste Carbonara

de JulyCris in Spaghete, 24 Apr 2014 | 4038 vizualizari

 

De Paste am avut musafiri.Pe sora mea impreuna cu sotul ei care este italian. Iar ei au zis sa faca niste paste carbonara.Asa cum se fac in Italia.Nici vorba de smantana,sau sos alb asa cum mananc eu la restaurantele noastre. Asa ca am trecut la treaba.Ca sa nu credeti ca am stat degeaba.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghetti
  • 300 gr kaizer
  • 5 oua+2 galbenusuri
  • sare,piper
  • 20 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem spaghetele 10 miinute. Le scurgem de apa in care au fiert.


Taiem kaizer-ul bucatele mici si-l punem intr-o tava mai mare sa-l prajim putin. Dupa ce s-a prajit, adaugam spaghettele si amestecam. Intr-un castronel batem ouale cu o furculita si le punem peste spaghette, amestecand continuu pana se fac ouale. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata!


Mie mi-au placut

 

TIPS-URI

1

Pozele nu sunt foarte reusite din cauza luminii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (11)

Luckycake 1

24.04.2014, 21:29

niciodata nu le refuz

raluca93 1

27.05.2014, 19:07

le adoor .. as manca toata ziua

robert_badica 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara