Paste carbonara

de jolygina in Spaghete, 24 Iul 2010 | 16741 vizualizari

 

sunt pastele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste crete (mi-au placut foarte mult cum arata )
  • un galbenus de ou
  • 200g smantana
  • 100g lapte
  • 100g sunca
  • usturoi
  • 4 linguri de cascaval ras
  • 4-5 bucati de mozarella fara sare (din aceea de copiii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

se pun pastele la fiert


intre timp se taie sunca fasii subtiri si se calesc in putin unt cu catelul de usturoi,taiat marunt


smantana se amesteca cu cascavalul si galbenusul de ou si laptele


cand pastele sunt gata fierte ,se scurg de apa si se lasa in aceeasi cratita in care au fost fierte .


se rastoarna peste ele sunca prajita cu tot cu untul lasandu-se 2-3 minute impreuna,dupa care se adauga amestecul de smantana


Se amesteca pana se omogenizeaza.


La sfarsit se mai adauga mozarella taiata in 4 si se mai lasa pe foc cam 2-3 minute Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:52

ce bine ararta ,chiar imi e foame

Bucataras Medi 1

25.07.2010, 19:49

foarte bune.............

cristinne 1

26.07.2010, 08:44

ador pastele carbonara!..le mananc destul de rar din cauza aportului mare caloric dar sunt delicioase!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze