Paste carbonara

de jolygina in Spaghete, 24 Iul 2010 | 19738 vizualizari

 

sunt pastele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste crete (mi-au placut foarte mult cum arata )
  • un galbenus de ou
  • 200g smantana
  • 100g lapte
  • 100g sunca
  • usturoi
  • 4 linguri de cascaval ras
  • 4-5 bucati de mozarella fara sare (din aceea de copiii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

se pun pastele la fiert

intre timp se taie sunca  fasii subtiri si se calesc in putin unt cu catelul de usturoi,taiat marunt

smantana se amesteca cu cascavalul si galbenusul de ou si laptele

cand pastele sunt gata fierte ,se scurg de apa si se lasa in aceeasi cratita in care au fost fierte .

se rastoarna peste ele sunca prajita cu tot cu untul  lasandu-se 2-3 minute impreuna,dupa care se adauga amestecul de smantana                       

Se amesteca pana se omogenizeaza.

La sfarsit se mai adauga mozarella taiata in 4 si se mai lasa pe foc cam 2-3 minute  Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:52

ce bine ararta ,chiar imi e foame

Bucataras Medi 1

25.07.2010, 19:49

foarte bune.............

cristinne 1

26.07.2010, 08:44

ador pastele carbonara!..le mananc destul de rar din cauza aportului mare caloric dar sunt delicioase!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti bolognese