Paste colorate cu telemea la cuptor

de Panacris in Paste, 27 Iul 2012 | 4374 vizualizari

 

Acest fel de mancare se poate consuma la masa de pranz sau cina, cald sau rece dupa preferinta fiecaruia!:)

 

INGREDIENTE

  • paste colorate 300g,
  • unt 50 g,
  • telemea de oi 200 g,
  • branza de burduf 100 g,
  • smanatana 300 ml,
  • oua 3 bucati,
  • pesmet
  • cascaval afumat Delaco 50 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste colorate cu telemea la cuptor:

Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare. Se strecoara si se trec rapid sub un jet de apa rece, apoi se amesteca cu smantana, branza de burduf faramitata, telemeaua rasa si ouale, pana se incorporeza toate ingredientele. Amestecul de paste se aseaza intr/o tava termorezistenta, unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasuora se rade cascaval afumat de la Delaco. Pastele se pun la copt, in cuptorul preinics cca. 15 minute, la foc mediu, pana se auresc deasupra.

Se servesc calde sau reci, cu adaos de smantana, ptr. cine are voie:D, dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara