Paste cu afumatura, la cuptor

de diaconta in Retete Delikat, 22 Iun 2018 | 3714 vizualizari

 

Noua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente simple şi condimente specializate. Intr-o paletă diversificată,vom găsi 20 de noi variante de condimente, special create pentru a îmbogăţi opţiunile culinare cu arome autentice, un amestec perfect de ierburi şi condimente.
Indiferent dacă alegeţi să gătiţi mâncăruri cu carne, mâncăruri de legume sau doar salate, veţi găsi combinaţia potrivită de condimente Delikat.
Cu 100% ingredient naturale, alese cu grijă, noile amestecuri de condimente şi ierburi aromatice de la Delikat sunt micul secret al marilor reţete.
O reţetă care nouă ne place mult de tot. Cu ajutorul condimentelor Delikat, cu ingrediente 100% naturale, rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste farfalle (sau alte paste care va plac)
  • 2 morcovi mici
  • 200 g afumatura (Kaiser, carnaţi)
  • 150 g smântâna
  • 150 ml suc de rosii (bulion)
  • 200 g cascaval
  • Sare, piper, boia, ierburi si marar (în proportia dorita) Delikat
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu afumatura, la cuptor:

Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj.

Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant.

Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura.

Când s-au înmuiat, am pus din nou afumatura în cratiţă, am adaugat sucul de rosii si smântâna. Am adaugat ierburile cu marar, boia, piper E u nu am adaugat si sare, afumatura fiind deja sarata.

Am lasat sa fiarba câteva clocote, apoi am oprit focul.

Am razuit cascavalul.

Am amestecat pastele cu sosul si cascavalul razuit si am pus toata compozitia într-un vas de yena (se poate folosi orice vas pentru cuptor).

Am pus vasul la cuptor la 200 de grade C, pâna când cascavalul s-a topit.

Nu trebuie lasate prea mult la cuptor, pentru ca se vor usca si vor deveni seci.

Se servesc calde.

 

S-aveţi poftă!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu afumatura, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor