Paste cu branza la cuptor

de Cris2711 in Paste, 30 Aug 2013 | 11723 vizualizari

 

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.paste
  • 3 oua
  • 250 gr. smantana
  • 80 gr. parmesan sau cascaval ras
  • 200 gr. branza Philadelphia
  • 200 gr. branza telemea
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 170°.


Pentru inceput se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei.


Cand sunt fierte se strecoara.


Trei linguri de smantana se pune deoparte.


Intre timp se pregateste crema de branza:


Eu am pisat telemeaua cu o furculita ,am adaugat branza Philadelphia,2 oua,smantana,piperul si am amestecat compozitia pana a capatat o consistenta cremoasa.


Am pus pastele, intr-un vas termorezistent, amestecate cu crema de branza.


Apoi am preparat din un ou,parmesan si smantana pusa deoparte, o crema de ornat deasupra,ii formeaza o crusta frumoasa si delicioasa.


Se lasa la cuptor ,la temperatura medie,pana devine aurie.


Se serveste calda,mie imi place si rece.

 

TIPS-URI

1

crema separata din ou,parmesan si smantana

2

priza de piper

3

nu am pus sare,este suficienta in telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Cris2711 1

01.09.2013, 13:13

corinutz si mie totasa

diaconta 1

01.09.2013, 16:24

foarte mult imi plac

Cris2711 1

01.09.2013, 16:52

Diuta stiu ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor