Paste cu branza la cuptor

de Cris2711 in Paste, 30 Aug 2013 | 11937 vizualizari

 

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.paste
  • 3 oua
  • 250 gr. smantana
  • 80 gr. parmesan sau cascaval ras
  • 200 gr. branza Philadelphia
  • 200 gr. branza telemea
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 170°.


Pentru inceput se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei.


Cand sunt fierte se strecoara.


Trei linguri de smantana se pune deoparte.


Intre timp se pregateste crema de branza:


Eu am pisat telemeaua cu o furculita ,am adaugat branza Philadelphia,2 oua,smantana,piperul si am amestecat compozitia pana a capatat o consistenta cremoasa.


Am pus pastele, intr-un vas termorezistent, amestecate cu crema de branza.


Apoi am preparat din un ou,parmesan si smantana pusa deoparte, o crema de ornat deasupra,ii formeaza o crusta frumoasa si delicioasa.


Se lasa la cuptor ,la temperatura medie,pana devine aurie.


Se serveste calda,mie imi place si rece.

 

TIPS-URI

1

crema separata din ou,parmesan si smantana

2

priza de piper

3

nu am pus sare,este suficienta in telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Cris2711 1

01.09.2013, 13:13

corinutz si mie totasa

diaconta 1

01.09.2013, 16:24

foarte mult imi plac

Cris2711 1

01.09.2013, 16:52

Diuta stiu ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu conopida si branzeturi