Paste cu branza si cascaval la cuptor

de Crista_Luca in Paste, 4 Oct 2010 | 17166 vizualizari

 

o reteta simpla , si foarte buna ....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste - eu am folosit melci ondulati
  • 500 ml lapte
  • 200 gr branza telemea
  • o lingura faina
  • putin unt, cam 20 - 30 gr
  • 100 gr cascaval
  • sare, piper
  • 4 catei usturoi , mai mici am avut eu
  • si am mai adaugat optional branza topita cu gust de smantana vreo 40 gr
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si cascaval la cuptor:

Se topeste untul intr-o craticioara, la care se adauga laptele si faina, si se amesteca incontinuu sa nu se formeze cocoloase.


Se razuieste branza telemea , se adauga usturoiul pisat , si branza topita, si se adauga in compozitia cu lapte. Se ameste pana ce devine un sos mai gros. Se adauga sare si piper dupa gust.


Pastele se fierb conform instuctiunilor de pe pachet .


Cand sunt gata, intr-un bol de yena termorezitent, uns cu unt, se pun pastele si se adauga sosul . Se razuieste deasupra cu cascaval,si din loc in loc se pun bucatele de unt.


Se pune la cuptor pana se rumeste usor.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Crista_Luca 1

05.10.2010, 10:25

postavaru ... la fel papa si tati al meu cu zahar

Crista_Luca 1

05.10.2010, 10:25

kami , incearca ..si-aopi asteptam impresii de la tine .....

eleny2010 1

30.10.2010, 01:36

am notat pe un carnetel reteta ta ..mi se pare usoara cat de cat...fata dekt altele...sper sa imi iasa si mie la fel ca la tine. o sa incerc cu usturoi ..k nu pot pune zahar din moment ce pun sare si piper o sa te anunt daca mi-a iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval