Paste cu branza si mere caramelizate

de Veronica22 in Penne, 26 Oct 2015 | 794 vizualizari

 

Un desert deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 200 gr branza feta
  • 100 gr stafide
  • 100 gr smantana
  • 10 ml esenta de rom
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 lingura unt
  • 3 oua
  • 2 mere
  • 1 lingurita otet balsamic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si mere caramelizate:

Stafidele se pun intr-un sirop facut din esenta de rom,1 lingura de zahar si 50 ml apa.

Pastele se fierb 4-5 min doar(nu trebuie sa fie foarte fierte).Se scurg apoi din apa.

Branza se amesteca impreuna cu doua oua,smantana,stafidele scurse din sirop.Amestecam si pastele fierte in aceasta crema.

Ungem o forma de yena cu unt.Punem pastele in forma si deasupra tunam un ou batut cu o lingura de lapte sau smantana.


Dam la cuptor la foc mediu 20 min pana se rumenesc deasupra.


In acest timp curatam merele de cotor si le taiem in felii subtiri.

Intr-o tigaie topim untul si adaugam 4 linguri de zahar. Adaugam si merele si le lasam sa se caramelizeze.Adaugam peste mere si o lingurita de otet balsamic.Pastele se servesc cu mere caramelizate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si mere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

27.10.2015, 09:47

super, imi place!

Bya Ralu 1

28.10.2015, 06:35

super

mirela0911 1

28.10.2015, 13:09

Un desert tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Penne cu crenvusti