Paste cu branza si smantana la cuptor

de marianascarlat in Paste, 13 Mar 2013 | 15926 vizualizari

 

Pentru ca ne pregatim de postul Pastelui, saptamana asta ami putem sa mancan lactate si oua. Asa am ajuns la reteta asta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste de dimensiuni mici
  • 4 oua
  • 200 g branza de oi
  • 150 g smantana
  • 100 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si smantana la cuptor:

Se pun la fiert 2l de apa cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se lasa la fiert dupa indicatii de pe pachet. Cand timpul de fierbere s-a scurs se iau de pe foc si se rastoarna intr-o strecuratoare. Se pun apoi sub jet de apa si la lasam la sa se scurga apa bine.


Intre timp intr-un castron mai mare radem branza pe razatoarea mare, adaugam 3 oua si smantana si amestecam bine toate ingredientele, adaugam si pastele scurse si racite. Amestecam usor si pastele in compozitia de branza cu samantana.


Ungem cu unt din belsug un vas de Yena, punem pastele amestecate cu baranza si smantana. Batem usor oul ramas si il turnam deasupra si adaugam si untul ramas taiat cuburi. Punem vasul in cuptorul incins la 170 de grade pana cand se rumeneste usor deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:40

delicioase

MotanLaOale 1

13.03.2013, 21:15

marianascarlat 1

13.03.2013, 23:06

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu telemea